Nyhetsarkiv:

nov06

Karriärpartner stödjer det lokala föreningslivet inom idrott

När vi fick frågan om vi ville stödja det lokala föreningslivet med anknytning till idrott i Järfälla var det självklart för oss att ställa upp. Vi är själva aktiva och har barn som är aktiva inom olika idrottsföreningar och vet vilken glädje det ger! 

Att röra på sig är viktigt, det vet alla. Att investera i våra barn och ungdomar är viktigt, det vet alla. Av den anledningen väljer Karriärpartner att stödja det lokala idrottsliga föreningslivet genom det så kallade Sportlotteriet. Om man tittar riktigt, riktigt noga kan man se oss under det svarta strecket här: http://www.sportlotteriet.se/

 

"Sportalliansen har till ändamål att utgöra samarbetsorgan för svensk idrott på spel- och lotteriområdet. Vi utvecklar och driver spel med stark förankring inom idrottsrörelsen och verkar för långsiktig finansiering av allmännyttig idrottslig verksamhet. Tillsammans med våra samarbetspartners utvecklar vi koncept på ett ansvarsfullt sätt och följer de lagar och föreskrifter som gäller på marknaden. Överskottet från våra koncept fördelas till svensk idrott."

okt24

Vi hälsar Frida välkommen!

Idag hälsar vi Frida välkommen till oss på Karriärpartner, Frida går sista året på studie-och yrkesvägledarprogrammet vid Stockholms Universitet och kommer in med nya fräscha ögon, vilket vi förstås ser fram emot. Välkommen Frida!

Frida Andersson har arbetat inom vuxenutbildning och har erfarenhet från jobbtorg. Hon har även jobbat på Arbetsförmedlingen och utöver det har hon erfarenhet från arbete inom förskola och med barn i behov av särskilt stöd.  

sep30

Nu erbjuder Karriärpartner fler föreläsningar!

Vi fck oroligt fin feedback efter föreläsningen på Universitetet. En kommentar värmde extra mycket: "Det här var det bästa under hela utbildningen!" Sagt av en student på studie-och yrkesvägledarprogrammet, termin 5. Tusen tack!

Jobbar du inom utbildning eller arbetsmarknad? Eller känner du kanske någon som jobbar med det, eller inom närliggande områden? Kanske vill ni kompetensutveckla personalen eller arbetsgruppen? Karriärpartner skräddarsyr föreläsningar utifrån just din verksamhets behov. Vi har även ett stort nätverk av duktiga föreläsare inom närliggande områden, så som arbetsmiljö, stress, förändringsarbete och rekryteringsprocesser, inkl. testverktyg. Kontakta Cecilia för diskussion!

aug30

Karriärpartner i samarbete med Stockholms Universitet!

Idag tackar vi för ett extra roligt uppdrag! 

Karriärpartner kommer att föreläsa vid Stockholms Universitet vid två tillfällen under hösten på temat "Vägledning för vuxna individer med skilda behov – erfarenheter och utmaningar". Målgruppen är cirka 90 personer som utbildar sig till studie-och yrkesvägledare, världens roligaste yrke.

Stort tack för det förtroendet!

mar01

Ny kollega!

Nu är det dags att presentera vår nya kollega Edita Bajin! Hon har redan varit ute på några uppdrag, med idel nöjda kunder som resultat. Välkommen Edita!

Edita är studie-och yrkesvägledare från Stockholms Universitet och har en bakgrund inom rekrytering, jobbcoachning, studie-och yrkesvägledning, administration och projektledning. Hon har erfarenhet av att arbeta med ungdomar i grund-och gymnasieskolan, såväl som med arbetssökande vuxna inskrivna på Jobbtorget och i insatser via Arbetsförmedlingen. Edita har särskilt stor erfarenhet av att arbeta med personer med invandrarbakgrund och där kommer hennes egna erfarenheter väl till pass. Ett extra plus är förstås att hon behärskar alla språken från det forna Jugoslavien.

                                                                                         

feb04

Välkommet tillskott!

Vi välkomnar varmt vår nya kollega Birgitta Österberg som gör sin första dag hos Karriärpartner i morgon fredag 5/2. Vi är faktiskt alldeles särskilt nöjda med den här rekryteringen! Birgitta har en bakgund och en kompetens som kommer att tillföra mycket i våra uppdrag. Vi är övertygade om att du som är kund hos oss kommer att uppskatta henne lika mycket som vi redan gör. Välkommen Birgitta!

 

 

 

 

 

 

 

Birgitta Österberg är studie-och yrkesvägledare, examinerad vid Stockholms Universitet. Hon har erfarenhet av arbete med individer som har olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och har även arbetat med social problematik. I hennes bakgrund ryms också arbete som resurs åt en ung person med autism och språkstörning. Utöver detta har Birgitta vidareutbildning inom normkritisk pedagogik kopplat till vägledning samt teckenspråk

jan05

GOD FORTSÄTTNING!

Det nya året är här, fullt av möjligheter...eller misslyckanden? 

Så här års vimlar det av både nyårslöften och visdomsord. Jag tänker vara lite kortfattad och bara skicka med några få rader. Det är nämligen en tanke som etsat sig fast hos mig. Det handlar om att göra misstag och att misslyckas. Det sägs ofta att det inte är farligt att misslyckas. Det sägs ofta att man måste misslyckas 100 gåger innan det blir rätt. Det sägs också att man ska analysera på vad som gick fel, så att man kan göra rätt nästa gång. Det sägs att man lär av misstagen.

Allt det där är säkert väldigt klokt, men det blir ett väldig fokus på misstag och misslyckanden. Kan vi tänka på ett annat sätt, tro? 

Hur vore det om vi funderade mer på vad det var som lyckades istället, och försöker göra mer av det? Att göra mer av det som fungerar, kan det kanske vara så enkelt? I coachning brukar det fungera bra, kanske kan man applicera det på andra delar av livet också?

Tja, det är en tanke som jag tar med mig in i det nya året i alla fall!

 

 

nov26

Pallplats för Karriärpartner!

Stort tack till er som varit med och röstat fram Karriärpartner till en tredjeplats i Småföretagarnas Favorit 2015!

nov17

Karriärpartner nominerad till Småföretagarnas Favorit 2015

Jag är oerhört stolt, glad och ödmjuk inför det faktum att Cecilia Medina Karriärpartner AB nominerats till "Småföretagarnas Favorit"! För att rösta, följ länken nedan. I morgon utses vinnaren!

"Småföretagarnas Favorit 2015 är tävlingen där vi småföretagare i norra Stockholm utser den småföretagare i stan som vi gillar allra bäst. Ingen jury, ingen tillväxtstatistik. Vi nominerar och röstar helt enkelt på de småföretagare vi tycker förtjänar uppmärksamhet." Läs mer och rösta  här

okt15

Sista anmälningsdag till högskola/universitet idag!

En liten påminelse bara: du vet väl att många utbildningar även startar under vårterminen?

 

Anmäl dig här 

 

 

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4