Ett urval av våra kunder & partners

Kunder

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLÅ VÄGEN-

En väg tillbaka till arbetslivet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resurskonsulterna

 

 

KARRIÄRKONSULTEN

Bildresultat för arcus

 

 

     

                        

                                                                                            

 

Karriärpartners

Sophia Sundberg är serieentreprenör, föreläsare och författare. Hon har flerårig erfarenhet av att hjälpa arbetssökande genom workshops och föreläsningar inom affärsnätverkande och sociala medier. Hon har en bakgrund inom ekonomi som är påbyggd med en utbildning till Diplomerad Coach och hon är även certifierad inom det psykometriska verktyget Talent Dynamics. Sophia har ett flerårigt samarbete med Nyföretagarcentrum för personer som är intresserade av att starta eget, har blivit utsedd av regeringen som ambassadör för kvinnors företagande. 

 Jeanette Pahlén är civilingenjör i datateknik med examen från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Hon är utbildad inom agile coaching och sitter i distriktsstyrelsen för Sveriges Ingenjörer. Utöver det är hon mentor för en nyanländ ingenjör inom SFINX-programmet via Sveriges Ingenjörer. Jeanette agerar även som mentor åt arbetssökande på ideell basis. Hon har mycket bred erfarenhet av att arbeta som konsult inom olka branscher, såsom inom logistik, bank, försäkring m.fl. Jeanette har även studerat kinesiska vid Högskolan i Dalarna. Hon talar både tyska och engelska på fullständig professionell nivå.  

  

 

Birgitta Österberg är studie-och yrkesvägledare, examinerad vid Stockholms Universitet. Hon har erfarenhet av arbete med individer som har olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och har även arbetat med social problematik. I hennes bakgrund ryms också arbete som resurs åt en ung person med autism och språkstörning. Utöver detta har Birgitta vidareutbildning inom normkritisk pedagogik kopplat till vägledning samt teckenspråk.

 

 

Anna-Karin Gisslén är beteendevetare och har ledarerfarenhet från både personalledning och projektledning. Hon har utvecklat en bred kompetens inom karriärutveckling, kompetensutveckling och utbildningar för enskilda ledare och medarbetare samt grupper av medarbetare. Anna-Karin har också erfarenhet från uppdrag som HR-konsult. Övrigt: Certifierad coach på PCC-nivå

enligt ICF, Extended DISC trainer, Certifierad i Master Person Analys.

 

 

Kerstin Sörbom har en bakgrund som ekonom och har vidareutbildat sig till samtalsterapeut, ledarskapsutvecklare och ICF executive coach. Utöver det har hon tagit kurser i mindfulness, motiverande samtal och NPF. Övrigt: De senaste åren har Kerstin haft flera framgångsrika uppdrag inom jobb-och karriärcoachnig för kommunal verksamhet såväl som för Arbetsförmedlingen.