Ta kontakt med mig

Kontakt

Karriärpartner AB
Cecilia Medina, VD  Telefon: 070-277 49 89     

E-post: info@karriarpartner.se

Cecilia är karriärkonsult och utbildad studie-och yrkesvägledare från Stockholms Universitet. Hon verkar inom både vuxenutbildning och arbetsmarknad. Med en fot i utbildningsväsendet och den andra i arbetsmarknaden har hon bra insikt i vad som krävs för att ta sig fram på arbetsmarknaden med hjälp av en utbildningsinsats samt vilka utbildningar arbetsgivarna efterfrågar. Hon är en van föreläsare i arbetsmarknadsrelaterade ämnen, föreläste till exempel vid Career Days i Globen 2010. Publicerad i Platsjournalen 2013, i Metro 2014 och i Synapsen 2016. Utsedd till "Småföretagarnas Favorit", plats 3, 2015. Cecilia har även vidareutbildning inom svåra samtal och ledarskap samt cerfiering i Master Person Analys och Vägvisaren Karriärplanering. 

 

"Education is the most powerful weapon which you can use to change the world"

Nelson Mandela

 

Ett urval av referenser:

"Att bli coachad av Cecilia innebar att lära sig formulera en klar målbild och kämpa för att nå dit. Cecilia har en nära förankring till arbetsmarknaden och vet vad som fungerar. Det gör att hon kan hjälpa till med mer än att bara anpassa CV. Hon fick mig att se mina egna fördelar och hur jag kunde framhäva dem i olika arbetsrelaterade situationer. Jag kan med rätta säga att Cecilias hjälp var ett viktigt steg på min väg i karriären."

Jeanette Lindlöv Johanson, grafisk formgivare

 

"Cecilia är lätt att samarbeta med och tar sig alltid an nya uppdrag på ett professionellt sätt. Hon levererar alltid enligt överenskommelse, med nöjda deltagare som resultat. Cecilia har en säljande personlighet och utöver det bidrar hon med engagemang och drivkraft till utveckling av befintliga tjänster. Jag kan varmt rekommendera henne för olika typer av konsultuppdrag!" 

Hari Turcinhodzic, VD Utvecklingshuset

 

"Karriärpartner har hjälpt mig att förstå min egen kompetens och fått mig att känna tilltro till mig själv. Jag har fått personlig och avslappnad vägledning och jag såg fram emot varje träff. Jag kan verkligen rekommendera Karriärpartner till alla som inte riktigt vet vad de vill!"

Linda Lagebro, koordinator utbytesstudenter, Uppsala Universitet